Välkommen...


...till Vildhjärtas pinnvärld i Tortanskogen i Brunskog. En sagolik kulturmiljö med öppen ateljé mitt i skogen, ett galleri med utställning av Marias alster, skulpturvandring på stigarna runt gården och en blomstrande köksträdgård där man kan slå sig ner med sin picknick. Värt att tänka på är att detta inte är en vanlig butik, trots att det ibland finns pinnar till salu, utan två människors och många andra arters liv som ni välkomnas in i. Därför uppmanar vi till samma försiktighet och hänsyn som ni skulle visa när ni går in i ett reservat.


Sommaröppet 2019:


År 2019 har vi inte våra gamla, vanliga öppettider. Vi satsar på lugn och ro nu när det går bra, som det heter. Därför tar vi nu istället emot bokningar för besök hela året. Detta för att kunna garantera den vilsamhet som vi känner på denna vidunderliga plats även till de besökare som kommer hit så att inte de, gården eller vi blir överbelastade.

Perioden maj till september tar vi ett inträde på 50:-/person. Barn och andra som saknar inkomst går naturligtvis in gratis. Även VIP ( Vildhjärtligt intressanta personer) behöver inte betala för besöket.

Här under kan ni se kalendern, alla gröna dagar går det att boka in sig. Räkna med att ett besök tar en och en halv timme. 


Vildhjärtligt välkomna till oss och tack för att ni hjälper oss genom att boka er tid.


Adress:

Tortan, Ängbråten

671 94 Brunskog


Hitta hit:

Från Karlstad

Följ riksväg 61 mot Arvika i ungefär 5 mil. Sväng höger in på länsväg 238 mot Sunne.

Efter ungefär 2,5km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta höger in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.


Från Arvika

Följ riksväg 61 mot Karlstad i ungefär 2,5 mil. Sväng vänster in på länsväg 238 mot Sunne.

Efter ungefär 2,5km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta höger in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.


Från Sunne

Följ E45 mot Karlstad c:a 2 mil. Sväng sedan till höger i Västra Ämtervik, in på länsväg 238, mot Arvika.

Efter c:a 14 km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta vänster in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.

Pinnpoet - Krönikör - Författare

vildhjarta@gmail.com