Välkommen...


...till Vildhjärtas pinnvärld i Tortanskogen i Brunskog. En sagolik kulturmiljö med öppen ateljé mitt i skogen, ett galleri med utställning och försäljning av Marias alster, skulpturvandring på stigarna runt gården och en blomstrande köksträdgård där man kan slå sig ner med sin picknick. Ibland finns kaffe och bullar till försäljning. Värt att tänka på är att detta inte är en vanlig butik utan två människors och många andra arters liv som ni är välkomnas in i. Därför uppmanar vi till samma försiktighet och hänsyn som ni skulle visa när ni går in i ett reservat. Besöket kostar inget under öppettiderna, men ni får gärna lämna en gåva.


Öppettider 2018:


Från fredagen den 29 juni till och med söndagen den 12 augusti.

Fredag, lördag och söndag 12-18.


För bokning utanför öppettiderna eller reservation för grupper med guidning, kontakta Marias make Johannes.

Telnr: 0730-383411

Grupper: antal: Minst fem och högst 20 personer på grund av att lokalerna är så små.

Pris: 50:-/ person för en timmes personlig visning av ateljén och trädgården och prat om allsköns ting efter era önskemål samt en rundvandring i trädgård och skog. Räkna med att besöket tar minst en och en halv timme. Besök under öppettiderna kostar ingenting men man får gärna donera en gåva till trädgårdsmästaren.


Adress:

Tortan, Ängbråten

671 94 Brunskog


Hitta hit:

Från Karlstad

Följ riksväg 61 mot Arvika i ungefär 5 mil. Sväng höger in på länsväg 238 mot Sunne.

Efter ungefär 2,5km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta höger in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.


Från Arvika

Följ riksväg 61 mot Karlstad i ungefär 2,5 mil. Sväng vänster in på länsväg 238 mot Sunne.

Efter ungefär 2,5km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta höger in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.


Från Sunne

Följ E45 mot Karlstad c:a 2 mil. Sväng sedan till höger i Västra Ämtervik, in på länsväg 238, mot Arvika.

Efter c:a 14 km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta vänster in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.

Pinnpoet - Krönikör - Författare

vildhjarta@gmail.com