Välkommen...


...till Vildhjärtas pinnvärld i Tortanskogen i Brunskog. En sagolik kulturmiljö med öppen ateljé mitt i skogen, ett galleri med utställning av Marias alster, skulpturvandring på stigarna runt gården och en blomstrande köksträdgård där man kan slå sig ner med sin picknick. Värt att tänka på är att detta inte är en vanlig butik, trots att det ibland finns pinnar till salu, utan två människors och många andra arters liv som ni välkomnas in i. Därför uppmanar vi till samma försiktighet och hänsyn som ni skulle visa när ni går in i ett reservat.


Höstöppet 2020:


Då det på grund av corona är många besökare som inte velat eller kunnat  komma på våra öppettider under sommaren, så har vi följt våra gästers önskemål och bestämt oss för att fortsätta ta emot besök också under hösten. Men eftersom trycket ändå kommer att vara mindre nu än under semesterveckorna så uppdaterar vi inte bokningstjänsten här på hemsidan. Vill du komma på besök så är det bara att ringa eller sms:a Johannes på 0730 38 34 11. Enkelt va!


Entréavgiften är fortfarande 50 kr/person. Barn och andra som saknar inkomst går naturligtvis in gratis. Inte heller VIP (Vildhjärtligt intressanta personer) behöver betala för besöket.


Adress:

Tortan, Ängbråten

671 94 Brunskog


Hitta hit:

Från Karlstad

Följ riksväg 61 mot Arvika i ungefär 5 mil. Sväng höger in på länsväg 238 mot Sunne.

Efter ungefär 2,5km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta höger in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.


Från Arvika

Följ riksväg 61 mot Karlstad i ungefär 2,5 mil. Sväng vänster in på länsväg 238 mot Sunne.

Efter ungefär 2,5km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta höger in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.


Från Sunne

Följ E45 mot Karlstad c:a 2 mil. Sväng sedan till höger i Västra Ämtervik, in på länsväg 238, mot Arvika.

Efter c:a 14 km (vid Toltans busshållplats) bör du se en Vildhjärtaskylt. Ta vänster in på en liten grusväg och följ små hjärtan 1 km till ett grått hus i skogen.

Pinnpoet - Krönikör - Författare

vildhjarta@gmail.com